Crama Ardud „Casa Vlas”

„Casa Vlas” a aparut dintr-o pasiune puternica pentru vinul nobil, vinul cu personalitate, apreciat de cunoscatori.
Ceea ce la inceput parea a fi un vis, azi reprezinta o realitate frumoasa plina de energie pozitiva si efervescenta. Cei care ajung sa ne treaca treaca pragul se simt in armonie cu natura, reintorcandu-se pentru moment la vechile traditii.

Dealurile Ardudului

default

Dealurile dimprejurul Ardudului ofera tot ceea ce vita de vie are nevoie pentru a creste si a se dezvolta armonios, pentru a produce struguri de cea mai buna calitate din care specialistii nostrii realizeaza minunata licoare magica.

Vinul produs in crama noastră este tratat cu respect astfel incat atunci când ajunge pe mesele dumneavoastra sa poata transmite grija si emotia cu care a fost produs.

Soiuri de vita de vie cultivate

Pentru ca dorinta noastra a fost de la inceput ca vinul produs sa fie de cea mai buna calitate, am hotarat sa cultivam doar câteva soiuri de vita de vie, pentru a putea concentra toata esenta in fiecare strop de vin.

CABERNET SAUVIGNON

SYRAH

RIESLING DE RIHN

SAUVIGNON BLANC

In beciurile cramei se invecheste vinul in baricuri din lemn de stejar autentic românesc, frantuzesc si canadian care transmit vinului toate proprietățile cu care a fost inzestrat de natura: putere, stabilitate, incredere.